No hay prorductos en el carrito

CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE

Acești termeni și condiții generale se aplică, fără restricții sau rezerve, vânzărilor efectuate de pe site-ul www.revimca.ro Vânzările încheiate sunt vânzări la distanță reglementate de legislația românească în vigoare. Prezentele condiții generale de vânzare sunt accesibile în orice moment de pe site-ul web și prevalează asupra oricărui alt document cu care intră în contradicție, fără a aduce atingere dispozițiilor legislației în vigoare. Validarea comenzii de către client implică acceptarea fără rezerve a acestor condiții generale de vânzare. În cazul în care acești termeni și condiții generale de vânzare sunt modificați, aceștia sunt obligatorii pentru toate achizițiile efectuate după publicarea lor pe site.


ÎNREGISTRARE CLIENT Pentru a plasa o comandă, este necesar ca utilizatorul să se înregistreze în calitate de client înainte sau în timpul comenzii, pentru care va fi direcționat către o pagină pentru a completa toate informațiile necesare pentru a deschide un cont, dacă este prima comandă, sau pentru a se identifica, dacă are deja un cont. Informațiile necesare pentru a deschide un cont sunt: Informații despre companie și informații fiscale (dacă este cazul), nume, prenume, nume de familie, adresă de facturare/expediere, număr de telefon, adresă de e-mail, nume de utilizator, parolă. În plus, vi se va cere să fiți de acord cu toți termenii și condițiile legale, precum și dacă doriți sau nu să primiți e-mailuri cu promoții și produse noi.


PRODUSE Toate produsele sunt noi și sunt prezentate în ambalajul sau sigiliul lor original. Culoarea tuturor produselor poate fi văzută în imaginea produsului. Retururile vor fi acceptate numai dacă un produs ajunge în stare proastă din cauza unor probleme de fabricație sau de transport sau dacă este defect.


PREȚURI Prețurile sunt exprimate în LEI, cu taxe incluse, și nu includ costurile de transport sau, dacă este cazul, plata ramburs, cu excepția cazului în care acest lucru este indicat în mod expres pe produsul respectiv. Prețurile afișate pot fi revizuite și modificate în orice moment, în cazul în care condițiile impun acest lucru. Produsele sunt disponibile pentru vânzare în limita stocului disponibil. Produsele sunt livrate în conformitate cu tarifele în vigoare pe site la momentul înregistrării comenzii.


PLATA Pentru siguranța dumneavoastră, am încredințat sistemul de plată prin card de credit gateway-ului de plată Stripe (https://stripe.com) Metode acceptate: Card de credit sau de debit