Certificate

Politica de Calitate

Fiind conștienți de importanța îmbunătățirii  proceselor noastre de producție, optăm pentru  efectuarea de controale stricte, pentru a asigura cea mai bună calitate și încredere în produsele noastre, servicii și sisteme, respectând mediul înconjurător; în acest proces, am fost certificati în conformitate cu standardele stricte de calitate ISO 9001: 2008.

Certificarea a fost acordată în urma unui proces de analiză, de către  Bureau Veritas Quality International Organism.

Am stabilit obiectivele noastre pe cercetare și dezvoltare în mod constant, oferind soluții de înaltă calitate, folosind tehnologii adecvate pentru mediul inconjurător.

Calitatea este cheia noastră pentru creșterea companiei. Ea se aplică tuturor proceselor noastre pentru a detecta erori și cauzele care ne permit îmbunătățirea continuă.

Conștientizarea și angajamentul nostru față de mediul înconjurător ne determină să luam măsuri pentru a reduce impactul activităților noastre, atât în comunitatea noastră cât și în mediul în care lucrăm. Toți membrii firmei sunt pregatiți pentru a aborda sarcinile cu responsabilitate deplină.

Acest lucru ne ajută să respectăm toate cerințele legale aplicabile,  pentru a preveni sau minimiza aspectele dăunătoare ale activității noastre care se pot genera, atât în selectarea materiilor prime, precum și în dezvoltarea și comercializarea produselor.

Pe scurt, obiectivul nostru este realizarea unei activități de calitate, riguroasă care vizează îmbunătățirea continuă și  atingerea celor mai înalte standarde de calitate.