Cum se aplica hidroizolatia Revimca?

Ghid pentru aplicarea corecta a hidroizolatiilor lichide

1.Prepare suprafața ce trebuie impermeabilizată: reparare suprafata care prezinta fisuri, gauri, etc. Postamentul peste care aplicati hidroizolatia trebuie sa fie foarte bine lipit de suport. Curățați bine spatiul respectiv  pentru a evita resturi de praf sau a grăsime. Aplicarea produsului se efectueaza cu pensula si trafaletele.

  1. PRIMUL STRAT.

Aplicarea primului strat de Revimca se realizeaza in felul urmator: amestecati 3 părți de produs revimca cu o parte apă (75% produs + 25 % apa). Această diluție facilitează pătrunderea în porii și fisuri.

  1. AL DOILEA STRAT.

După uscarea primului strat,  aplicati al doilea strat de Revimca in stadiu pur. Atunci când suprafața este vizitabil sau doriti o rezistenta mai mare la trafic, vă recomandăm să aplicați între primul și al doilea strat fibra de poliester sau fibra de sticla.

  1. AL TREILEA STRAT.

Dupa uscarea celui de-al doilea strat de Revimca, aplicati unul sau doua straturi in stadiu pentru a finaliza. Minimul recomandat este de 3 straturi.

Produsul Revimca poate fi utilizat în repararea hidroizolarea deteriorate sau vechi, fiind compatibil cu ele. Se poate aplica peste gresie, membrana bituminoasa, tabla, etc.

Timp de uscare aproximativ  intre straturi: 2-3 ore.

Randament: 1,5- 2 kg produs /mp

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati fisa tehnica!