Cum se aplică hidroizolația Revimca?

Ghid pentru aplicarea corectă a hidroizolațiilor lichide

1.Pregătește suprafața ce trebuie impermeabilizată: repară suprafața care prezintă fisuri, găuri, etc. Postamentul peste care aplicați hidroizolația trebuie să fie foarte bine lipit de suport. Curățați bine spațiul respectiv  pentru a evita resturi de praf sau  grăsime. Aplicarea produsului se efectuează cu pensula și trafaletele.

  1. PRIMUL STRAT.

Aplicarea primului strat de Revimca se realizează în felul urmator: amestecați 3 părți de produs revimca cu o parte apă (75% produs + 25 % apă). Această diluție facilitează pătrunderea în pori și fisuri.

  1. AL DOILEA STRAT.

După uscarea primului strat,  aplicați al doilea strat de Revimca în stadiu pur. Atunci când suprafața este vizitabilă sau doriti o rezistenta mai mare la trafic, vă recomandăm să aplicați între primul și al doilea strat fibra de poliester sau fibra de sticlă.

  1. AL TREILEA STRAT.

După uscarea celui de-al doilea strat de Revimca, aplicați unul sau două straturi în stadiu pur pentru a finaliza. Minimul recomandat este de 3 straturi.

Produsul Revimca poate fi utilizat în repararea hidroizolațiilor deteriorate sau vechi, fiind compatibil cu ele. Se poate aplica peste gresie, membrană bituminoasă, tablă, etc.

Timp de uscare aproximativ  între straturi: 2-3 ore.

Randament: 1,5- 2 kg produs /mp

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați fișa tehnică!