TRANSFORMA SAU ELIMINA RUGINA

PAVON SAU DESCAL

ELIMINARE
Oxidul este întotdeauna în evoluție, procesul său de coroziune how to properly use dialogue in an essay este continuu și poate ajunge la cel mai adânc strat al fierului. Oxidarea acționează chiar și sub vopsea, cauzând ruperea, crăparea și chiar peelingul vopselei de pe suprafață.
Pentru aceasta problema, propunem trei soluții:
Eliminați-l în cazurile necesare (oxidare extrema) pentru al trata mai târziu.
Odată cu trecerea timpului, utilizarea continuă sau depozitarea indelungata a unor bucăți de metal, rugina începe să apară până la acoperirea completă, dăunând piesei.
Dacă dorim sa îndepărtam rugina și murdăria de pe metale feroase, fără frecare, pur și simplu prin scufundare sau pulverizare și apoi clătire cu multă apă vom utiliza produse care contin acizi si degresanți.
Pentru aceasta actiune vom folosi un detergent de dezoxidare-curățare. Revimca recomanda produsul DESCAL.
Odată ce oxidul a fost complet eliminat, procedați la clătire și uscare ulterioară, fiind pregatita suprafata pentru vopsire sau orice alt tratament de protectie.

TRANSFORMARE
Dacă intenția dumneavoastra este de a neutraliza oxidul fără a fi nevoie de lucrări anterioare de eliminare a oxidului, vom aplica un transformator de oxid (PAVON).
În primul rând pentru un rezultat final mai bun, îndepărtați fulgii de fier (dacă este cazul) și pulbere rămasă pentru a lăsa un strat subțire de oxid uniform pe superficie.
A apoi se aplică cu pensula, rola sau prin pulverizarea „transformator de oxid“, care, prin reacție chimică transformă oxidul feric într-un compus organic insolubil albastru negru si protejează metalulacorn picker de oxidare în continuare. Dacă doriți, suprafata poate fi vopsita.