TRANSFORMĂ SAU ELIMINĂ RUGINA

PAVON SAU DESCAL

ELIMINARE
Oxidul este întotdeauna în evoluție, procesul său de coroziune how to properly use dialogue in an essay este continuu și poate ajunge la cel mai adânc strat al fierului. Oxidarea acționează chiar și sub vopsea, cauzând ruperea, crăparea și chiar peelingul vopselei de pe suprafață.
Pentru această problemă, propunem trei soluții:
Eliminați-l în cazurile necesare (oxidare extrema) pentru a-l trata mai târziu.
Odată cu trecerea timpului, utilizarea continuă sau depozitarea îndelungată a unor bucăți de metal, rugina începe să apară până la acoperirea completă, dăunând piesei.
Dacă dorim sa îndepărtăm rugina și murdăria de pe metale feroase, fără frecare, pur și simplu prin scufundare sau pulverizare și apoi clătire cu multă apă vom utiliza produse care contin acizi și degresanți.
Pentru aceasta acțiune vom folosi un detergent de dezoxidare-curățare. Revimca recomanda produsul DESCAL.
Odată ce oxidul a fost complet eliminat, procedați la clătire și uscare ulterioară, fiind pregătită suprafața pentru vopsire sau orice alt tratament de protecție.

TRANSFORMARE
Dacă intenția dumneavoastră este de a neutraliza oxidul fără a fi nevoie de lucrări anterioare de eliminare a oxidului, vom aplica un transformator de oxid (PAVON).
În primul rând pentru un rezultat final mai bun, îndepărtați fulgii de fier (dacă este cazul) și pulberea rămasă pentru a lăsa un strat subțire de oxid uniform pe superficie.
Apoi se aplică cu pensula, rola sau prin pulverizarea „transformator de oxid“, care, prin reacție chimică transformă oxidul feric într-un compus organic insolubil albastru negru și protejează metalul acorn picker de oxidare în continuare. Dacă doriți, suprafața poate fi vopsită.